Contact & Locatie

10 lessen
  • In elk genre

155 EUR
  • Mogelijkheid om muziektheorie te krijgen

• Praktijkgericht

Gitaar

Is en blijft een van de populairste instrumenten in de hedendaagse muziek.
Van folk tot rock, van blues tot metal en van jazz tot klassiek. De lessen verlopen wekelijks aan de hand van duidelijke en goed gestructureerde cursussen.
Become the best you can be.

Drum

Het kloppend hart van elke band. Jij maakt het verschil tussen een lichte begeleiding tot opzwepende beats. Met onze praktijkgerichte lessen leer je vanaf dag één grooven in elke hedendaagse muziekstijl.

Zang

Bij de zanglessen wordt eerst bepaald wat je stembereik is. Met opwarmingsoefeningen wordt de nadruk gelegd op het correct gebruiken van de ademhaling en stem.
Stelselmatig kan dan een song ontleed en ingeoefend worden. Dankzij onze opnames kan je thuis zelf kritisch luisteren naar het resultaat.
De zanglessen kunnen in diverse stijlen zijn, je kiest zelf de stijl die het beste bij jou past.
Indien gewenst kan je je ook inschrijven voor lessen samenspel en zo als lead vocal ondersteuning krijgen van een live band.

Piano

Piano blijft het begeleidingsinstrument bij uitstek. Of je nu aan de slag wil met een band of een solocarrière ambieert: deze cursus geeft je de skills die je nodig hebt.

Basgitaar

Het fundament van elke song. Je leert de Grooves van elk hedendaags genre.

Steven Librecht

Steven Librecht is beroepsmuzikant en leraar sinds 1998 en verzorgt concerten en workshops in binnen- en buitenland.
Steven is de stichter van Rockschool, en zaakvoerder van Inner Music. Sinds 1997 is hij als leraar gitaar en hedendaagse muziekstijlen verbonden aan het KMTO te Aalter.
Als er nog wat vrije tijd overblijft vind je Steven doorgaans in zijn projectstudio te Aalst aan om arrangementen en muziekopnames  te verzorgen voor diverse artiesten , ensembles en bedrijven.

Koen Bogaerts

Koen startte al op jonge leeftijd als student aan de lokale muziekschool op dwarsfluit en wat later ook op saxofoon en piano. Vanaf de middelbare school vond je Koen terug in heel wat lokale bands.
Na zijn studie rechten ging het richting Conservatorium te Brussel waar hij de opleiding Jazz en lichte muziek volgde.
Via het koor van Night of The Proms werkte Koen als backing vocal voor diverse internationale artiesten.
Al sinds enkele jaren doceert Koen zang en is ook zangcoach.

Jens Roelandt

Jens studeerde al vroeg pop en rock drums aan het Muda in Gent en de kunsthumaniora in Antwerpen. Daarna zette hij zijn passie en studie voor drums verder in PXL-Music waar hij les kreeg van Arnout Hellofs en Marc Bonne.
Ook als live drummer kan u hem aan het werk gezien hebben op radio en televisie bij Mathias Vergels en IC/TC.
Sinds begin 2017 deelt Jens de klappen uit bij Rockschool .