• Rockschool Aalst

Keeping busy op bandcamp

Dag 2 bandcamp dat was ensembles, instrumentlessen en afsluiten met onze special guests Dieter, Dries en Tim. Dieter en Dries leerden Vlaanderen een stevig potje rocken tijdens “The Voice.” Speciaal voor Bandcamp deelden ze hun ervaringen en een kijkje achter de schermen van Vlaanderens grootste media event. Samen met gitarist Tim Toegaert (Fleddy Melculy - Urbanus - Willy Sommers ) trakteerden ze op een akoustische set om U tegen te zeggen. Keeping busy!

Video:

Little Black Submarines by special guests Tim, Dries & Dieter

Crazy by special guests Tim & Dries

59 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Contact & Locatie

Tel.: 0468/118204

Social media
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
Digitaal platform

Adres: Boudewijnlaan 197 9300 Aalst 

Partners
Van de Moer Instruments
Mills Audio